Junior Trafikplanerare
Norconsult AB
Norge
5 timer siden

Junior Trafikplanerare

Placering Malmö Sista ansökningsdag 2019-12-08 An ställnings form Tillsvidare anställning Roll Konsult Skicka ansökan

Som trafikplanerare på Norconsults Malmö-kontor erbjuds du både variation och god gemenskap. Teamet kännetecknas av en öppen och prestigelös stämning.

Vi har många spännande projekt på gång och söker därför efter ytterligare en kollega.

Din roll

Infrastrukturteamet i Malmö är ett brett sammansatt team bestående av 32 medarbetare med gedigen erfarenhet inom trafik, miljö, väg, VA och landskap.

Trafikgruppen arbetar med olika frågor som rör trafik och trafikmiljö åt framförallt kommuner och Trafikverket. Teamet har en mycket god stämning med hög ambitionsnivå och ett gott samarbetsklimat.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av olika typer av trafikutredningar, både utformningar av trafikförslag och andra typer av utredningar såsom kapacitetsutredningar och trafiksimuleringar.

Kontoret är beläget vid Bagers plats i centrala Malmö, ett stenkast från centralstationen med utsikt mot Malmö Live.

Din profil

Du är civil- eller högskoleingenjör med upp till 4 års arbetslivserfarenhet inom branschen. Du är bekant med de verktyg som trafikplanering kräver så som CAD, VISSIM och Office-paketet.

Du är en människa som får energi av andra, som kan konsten att skapa och bibehålla goda relationer med såväl kunder som kollegor.

Sammanhang är viktigt för dig, att få verka inom ett bolag som du trivs hos och tror på. Med ditt starka driv kommer du att bidra till att stärka vårt goda rykte som kompetent samhällsbyggare.

Vårt erbjudande

Norconsult är samhällsbyggaren med helhetssyn och har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv.

Vi är 3800 medarbetare i koncernen och 770 medarbetare i Sverige utspridda på 26 kontor. Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med att forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag.

Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Välkommen med din ansökan!

Ta gärna en titt på din blivande chef :

Skicka ansökan Dela

Søk
Legg til i favoritter
Fjern fra favoritter
Søk
Min e-postadresse
Ved å klikke på "Fortsette", gir jeg neuvoo samtykke til å behandle dataene mine og sende meg e-postvarsler, som beskrevet i neuvoos Privacy Policy . Jeg kan når som helst trekke tilbake samtykket eller avmelde meg.
Fortsette
Utfylningsskjema