Butikssäljare 75% , Stadium Sisjön
Stadium
Askim
4 dager siden
 • Ansök senast : 19 juli 2020
 • Askim
 • Vi söker en engagerad och ansvarsfull säljare med mycket energi!

  Din roll

  Som Säljare på Stadium är din huvuduppgift att finnas till för kunden. Lyssna, uppfylla behov, överföra kunskap, inspirera och sälja.

  Som Säljare är du aktiv i den personliga försäljningen på alla våra avdelningar. I ditt jobb ingår även kassaarbete samt att se till att butiken är fräsch, inspirerande och välfylld med varor.

  Vem är du?

  Vi söker dig som är en öppen och framåt person med en stark egen drivkraft. Du tycker om att jobba med försäljning och människor och trivs i att ha en roll där du är flexibel och stresstålig.

  Det är viktigt att du fokuserar på försäljning och ser en potentiell kund i varje besökare. För att trivas hos oss bör du vara en positiv lagspelare som gillar när det händer mycket.

  Vi ser att du har goda kunskaper om och ett stort intresse för butikens sortiment, om du är kunnig inom skor ser vi det som ett stort plus.

  För dig är det en sport att ge kunden det lilla extra. Givetvis delar du vår passion för sport och sportmode.

  Varaktighet / arbetstid

  Tjänsten är ett vikariat på 75 % och avser perioden från 1 september 2020 till 31 december 2020.

  Ansökan

  Som en del i rekryteringsprocessen kan du komma att få genomföra ett personlighetstest som är anpassat för tjänsten. Det innebär att du eventuellt behöver avsätta ca 30 minuter för detta i samband med din ansökan.

  Läs mer om hur vi arbetar med tester på vår karriärsida :

  Vi kommunicerar främst via mail så håll utkik efter information i din inkorg. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

  När du blir en i laget

  Som anställd hos oss erbjuds du en marknadsmässig lön, personalrabatt på våra produkter, friskvårdsbidrag och anslutning till vårt kollektivavtal.

  Vi spelar i samma lag, vi presterar tillsammans, vi stöttar varandra och på så vis blir vi hela tiden ännu starkare. Att jobba hos oss ska alltid vara en rolig och spännande utmaning och vi uppmuntrar alltid möjligheten att växa inom företaget.

  En arbetsplats där alla är välkomna

  Utbildning och utveckling

  Gemenskap och glädje

  Rättvis och marknadsmässig lön

  Personalrabatt

  Rapporter denne jobben
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Søk
  Min e-postadresse
  Ved å klikke på "Fortsette", gir jeg neuvoo samtykke til å behandle dataene mine og sende meg e-postvarsler, som beskrevet i neuvoos Privacy Policy . Jeg kan når som helst trekke tilbake samtykket eller avmelde meg.
  Fortsette
  Utfylningsskjema