A-ansvarig Mejeri - Stora Coop Sisjön
Coop
Askim
3 dager siden

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarstagande och har ett stort intresse för mat och vill vara med och göra Stora Coop Sisjön till en succé!

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta självständigt såväl som i team.

Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Du ska tillsammans med dina kollegor se till att våra kunder möts av en mejerivaruavdelning i världsklass. Du ska vara resultatinriktad då du ansvarar för uppföljning av försäljning mot budget samt arbeta aktivt med fysisk förstörelse och svinn.

Du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer.

Vi ser att du som söker har erfarenhet av dagligvaruhandeln.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 36 tim / vecka tillträde enligt överenskommelse, med varierande arbetstid. Vi tillämpar provanställning.

Rapporter denne jobben
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Søk
Min e-postadresse
Ved å klikke på "Fortsette", gir jeg neuvoo samtykke til å behandle dataene mine og sende meg e-postvarsler, som beskrevet i neuvoos Privacy Policy . Jeg kan når som helst trekke tilbake samtykket eller avmelde meg.
Fortsette
Utfylningsskjema