Danmarks bedste sælgere
Connection Management A/S
Nærum
3 dager siden

Vi søger Danmarks 2 bedste sælgere

Grundet hastig vækst skal vi bruge 2 dygtige sælgere til vores team af salgstalenter.

Har du stabil salgserfaring og er blandt Danmarks bedste sælgere, har du nu muligheden for at blive vores nye Subscription Manager.

Du vil komme under vingerne hos nogle af Danmarks dygtigste salgstrænere og lære fra de bedste.

Jobbet

Som SM’er vil din primære opgave være opfølgning på inbound leads på vores digitale og blended-learning uddannelser. Dertil skal du kunne opretholde din egen portefølje og skabe nysalg.

Din succes afhænger af din telefoniske kontakt til inbound leads og din evne til at opretholde og udvikle din egen portefølje.

Derfor er det afgørende, at du har et højt drive, og evner at strukturere din dagligdag effektivt samt har evnen til at strukturere din arbejdsdag.

Vi lægger afgørende vægt på

For at komme i betragtning til jobbet, er det et krav, at du har følgende erfaringer og faglige kvalifikationer :

Du er en udpræget hunter.

I stand til at kommunikere på alle niveauer i en organisation.

Har erfaring fra værdiskabende salg, og dét at aktivere et behov hos kunden.

Velbevandret i MS Office, CRM og Windows.

At du har salgserfaring og kan dokumentere din succes.

Du synes, at KPI’er er en drivkraft og en succesfaktor.

Som person har du

Som person har du et stort drive og er motiverende for dine omgivelser, med et konstant fokus på at nå dine mål. Du skal kunne lide at være i tæt dialog med kunderne.

Det er vigtigt, at du trives med at være i et performancemiljø, men hvor din succes også måles på dine evner som teamplayer.

Det får du som medarbejder hos Connection Management

Som SM’er hos Connection Management A / S, vil du blive en del af en velfungerende, dynamisk organisation med gode og dygtige kolleger, der alle arbejder målrettet og stenhårdt på, at hjælpe vores kunder til at få succes.

Du tilbydes en attraktiv fast lønpakke + bonus som afspejler din succes. Dertil tilbyder vi frokostordning, pension og sundhedssikring.

Du vil blive salgstrænet af de bedste indenfor branchen, hvor kontinuerlig uddannelse vil stå højt på dagsordnen. Din base vil være vores lækre domicil i Holte.

Send din ansøgning til Salgsdirektør Martin Mouritzen på mm connection-management.dk, mærket Danmarks bedste SM’er.

Ansøgning : Hurtigst muligt

Hvem er Connection Management A / S

Hos Connection Management har vi skabt vedvarende resultater indenfor salg og ledelse siden 2002. Her har vi gennem årene uddannet og trænet mere end 70.

000 medarbejdere i store og mellemstore virksomheder i Danmark og internationalt. Vi er frontløbere indenfor digital læring, som er en fast bestanddel at de ydelser vi leverer til vores mange kunder.

Vi er derudover AAA akkrediteret og er Gazellevirksomhed.

Rapporter denne jobben
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Søk
Min e-postadresse
Ved å klikke på "Fortsette", gir jeg neuvoo samtykke til å behandle dataene mine og sende meg e-postvarsler, som beskrevet i neuvoos Privacy Policy . Jeg kan når som helst trekke tilbake samtykket eller avmelde meg.
Fortsette
Utfylningsskjema