Medarbejder over 18 år søges til delikatessen i MENY Nærum
Dagrofa
Nærum
12 dager siden

Tip en ven

Medarbejder over 18 år søges til delikatessen i MENY Nærum

MENY i Nærum søger en ungarbejder til delikatessen, der skal være med til at sikre, at vores gæster får en super indkøbsoplevelse og god kundeservice.

Vi søger en dygtig og smilende ungarbejder til en fast ugedag samt hver anden weekend.

Du vil blive en del af en butik i rivende udvikling, hvor vi oplever en travl hverdag med mange kunder. Her vil du få en vigtig rolle i vores koncept -

og du vil komme til at arbejde i en butik, hvor ikke to dage er ens, og hvor der er et konstant behov for udvikling og nytænkning for hele tiden at sikre at vores kunder får den bedst tænkelige indkøbsoplevelse.

Vi holder af mad vi tænker, taler, lever, ånder, sælger og spiser mad

I MENY er vi passionerede. Vi er til for madelskere, og vi ved, at det kræver friske varer og ny inspirationen på menuen hver dag.

Vores personale er ikke blot medarbejdere, de er MADarbejdere.

Smilende og serviceminded ungarbejder

Du vil være den sidste vores kunder møder i butikken, hvorfor det er vigtigt, at du trives med kundekontakt og brænder for at give kunderne et smil og en god oplevelse.

Din primære opgave er kundeekspedition, men der kan være tale om hjælp i andre afdelinger med eksempelvis vareopfyldning.

Du :

 • Brænder for at give dine kunder en god oplevelse med hjem
 • Er serviceminded og i stand til at yde kompetent vejledning
 • Er kvalitetsbevidst og har sans for detaljer
 • Synes du ovenstående lyder spændende så send din ansøgning via linket her på siden snarest muligt, da vi afholder samtaler løbende og ansætter når vi har fundet den rette til jobbet.

  Uddyb gerne hvorfor du ønsker at blive en del af vores spændende virksomhed.

  Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Morten Tramm på telefon : +45 25 28 99 20.

  Søk
  Søk
  Min e-postadresse
  Ved å klikke på "Fortsett", gir jeg neuvoo samtykke til å behandle dataene mine og sende meg e-postvarsler, som beskrevet i neuvoos Privacy Policy . Jeg kan når som helst trekke tilbake samtykket eller avmelde meg.
  Fortsette
  Applikasjonsform