Kock/kallskänka i vår Deli - Stora Coop Sisjön
Coop
Askim
2 dager siden

Arbetsuppgifter

Har du ett brinnande intresse för mat och vill vara med i höstens nylanseringen av vår Deli? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker dig som är serviceinriktad med ett brinnande intresse för försäljning och vill göra vår delikatessavdelning till en succé.

Som person är du noggrann, initiativtagande och ansvarstagande. Har du dessutom känsla för färg och form och en fallenhet för att fronta en Delikatessdisk på ett smakfullt och lockande sätt är du rätt person för oss!

Vi vill att du som söker är driven och har en positiv energi som smittar av sig, ser kundens behov och med stolthet och glädje levererar ett kundbemötande i världsklass.

Tillsammans med dina kollegor erbjuder du en avdelning i absoluta toppklass som varje dag överträffar våra kunders förväntningar.

Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och är bra på att hantera stressiga situationer.

Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter, allt från att betjäna kunder i manuella delikatessdisken till att praktisera både i varm- och kallkök.

Erfarenhet och utbildning inom varm- och kallkök eller delikatessområdet ser vi därför som ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 36 tim / veckan och tillträde enligt ök. Provanställning tillämpas. Arbetstiderna är varierande.

Rapporter denne jobben
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Søk
Min e-postadresse
Ved å klikke på "Fortsette", gir jeg neuvoo samtykke til å behandle dataene mine og sende meg e-postvarsler, som beskrevet i neuvoos Privacy Policy . Jeg kan når som helst trekke tilbake samtykket eller avmelde meg.
Fortsette
Utfylningsskjema