Sales Manager Customs
DFDS Group
Arendal
16 dager siden

Vi söker nu en Sales Manager till DFDS Customs. Avdelningen Customs är under uppstart och kommer under hösten att byggas upp för att tillhandahålla tulltjänster åt DFDS.

Som Sales Manager blir det ditt främsta ansvar att skapa och utveckla relationer till såväl nya som befintliga kunder för DFDS.

Att besitta en förmåga att kunna bygga ett ömsesidigt förtroende mellan DFDS och kund utgör därför en förutsättning för att lyckas i detta uppdrag.

Som Sales Manager kommer du att vara ett stöd i det operativa arbetet gentemot din avdelning såväl som DFDS i stort. I arbetsuppgifterna ingår att utveckla, effektivisera processer och rutiner genom systemförbättringar och uppföljningsarbete.

Vår förväntning är att du arbetar aktivt för att öka lönsamheten i de affärer som skapas.

Tjänsten förutsätter en person med förmåga att se helheten. Du behöver vara analytisk samt ha förmåga att se olika kunders behov för att fånga upp och kartlägga förbättringsmöjligheter som bidrar till kvalitativa och effektiva lösningar.

Din kunskap bidrar till att lösa problem och till att skapa nya möjligheter för företaget. Du har en konsulterande roll avseende tullfrågor utifrån kunders och DFDS behov.

Tjänsten ställer krav på gedigen erfarenhet inom tullbranschen om minst 5 år. Du behöver dokumenterad kompetens inom tulldeklaration samt erfarenhet kring det svenska tullförfarandet och dess processer.

Det är meriterande om du har genomgått utbildning inom tullhantering. Du har troligen en eftergymnasial utbildning inom försäljning samt vana vid att använda stora affärssystem och kan kommunicera väl på engelska. Svenska kan du flytande.

Anställningen är en heltidsanställning och innebär flertalet resdagar. Tjänstens placering är på DFDS Contracts i Arendal.

För frågor är du välkommen att kontakta Patrik Andreasson på telefonnummer 0702-512220.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 25 juli. Ansökningar skickas till hrsweden dfds.com . Urval sker löpande.

Søk
Søk
Min e-postadresse
Ved å klikke på "Fortsett", gir jeg neuvoo samtykke til å behandle dataene mine og sende meg e-postvarsler, som beskrevet i neuvoos Privacy Policy . Jeg kan når som helst trekke tilbake samtykket eller avmelde meg.
Fortsette
Applikasjonsform