Spontanansökan butiksmedarbetare färskvaror, kolonial och kassa
City Gross
Bromma
8 dager siden

Dina arbetsuppgifter Du har ett stort intresse för mat / färskvaror och tycker om att sälja varor. Som medarbetare i City Gross sätter du alltid kunden i fokus och brinner för att ge bra service.

Du är ansvarstagande, ärlig och är van att arbeta resultatinriktat. Dina främsta arbetsgifter är kundservice med manuell försäljning över disk samt att ta hand om kundbeställningar.

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet. Din bakgrund Du är resultatorienterad, har hög servicekänsla och jobbar effektivt med att optimera avdelningens resultat.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har erfarenhet av Fisk / Deli och arbete inom detaljhandeln sedan tidigare.

Har du bakgrund som kallskänka är det meriterande.

Vi erbjuder Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar.

Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet.

 • Vi skapar vinst som ger oss resurser
 • Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda
 • Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld
 • Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen.
 • Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

  Din ansökan Är du intresserad av att vara med oss att arbeta mot vår mission är du välkommen att skicka in din ansökan..

  Har du frågor, vänligen kontakta Rickard Jonsson, Färskvaruchef, via mail : Rickard.jonsson bergendahls.se Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstidens utgång.

  Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se Frågor om e-rekryteringssystemet, hur du ansöker och lägger in ditt personliga brev / CV, ställer du direkt till vår leverantör, HR Manager Support +46(0)8-

  452 70 90 eller support hr-manager.se

  Søk
  Søk
  Min e-postadresse
  Ved å klikke på "Fortsett", gir jeg neuvoo samtykke til å behandle dataene mine og sende meg e-postvarsler, som beskrevet i neuvoos Privacy Policy . Jeg kan når som helst trekke tilbake samtykket eller avmelde meg.
  Fortsette
  Applikasjonsform